I cock deep fried oyster with tar tar sauce, garlic stair fried oyster, and japanese sauce with yuzu for fresh one.
Collin made wonderful thai-style sauce with coriander,chili, lime and fish sauce, and he also brought Tetsuya's oyster sauce! Great to try various type of oyster and it was fantastic night with wines and laughter.
Koto behave like good teenager too.
牡蠣シーズン到来!日曜の夜、牡蠣パーティをした。マーケットからなんと一人16個の新鮮な牡蠣を6人分(合計96個!)買い出してきて、カキフライ、ガーリックフライ、それからダシとゆずのソースやコリアンダー、ライム、チリのタイスタイルのソース、有名な日本人シェフが作ったオイスターソースなどを色々試しては、うま〜〜♪やはり新鮮でぷりぷりが一番!でもカキフライとタルタルソースもたまらなかった。久しぶりに日本の味を堪能できた夜でした!
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